HPK:n Liiga-mestaruutta parhaillaan juhliva joukkue on menettämässä joukkueestaan useita nimimiehiä – aina NHL:ää myöten!

Finnprospects-sivuston kiekkotoimittaja Miika Arponen kirjoittaa Twitter-tilillään, että sekä maalivahti Emil Larmilla että ykköshyökkääjä Teemu Turusella olisi jo taskussaan valmiit NHL-sopimukset tulevaksi kaudeksi.

Sensaatiomaiset pudotuspelit pelannut 22-vuotias Larmi torjui playoffeissa 18 ottelua käsittämättömin tilastoin (93,2 ja 1,72).

23-vuotias Turunen puolestaan hävisi Liigan runkosarjan pistepörssivoiton ”maalierolla” Malte Strömwallille miehen iskettyä 57 otteluun hurjat 54 (20+34) tehopistettä. Meno ei hyytynyt pudotuspeleissäkään, joissa Turunen pelasi 17 ottelua iskien niissä 14 (5+9) pistettä.

Miika Arponen

@MiikaArponen
Emil Larmin #Tappara-keikasta näyttää tulevan ihan yhtä pitkä kuin Teemu Turusen #HIFK-pestistäkin. Huhun mukaan nimet ovat jo alla NHL-paperissa molemmilla. #NHLfi #Liiga