Oliko tässä siirtotakarajan surkein pelaajakauppa? Seuraukset tuntuvat vielä pitkään

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin kausi päättyi surkeasti. Seura lähti tosissaan tavoittelemaan mestaruutta, mutta pudotuspeleissä peli-ilme oli suorastaan surkea.

Parannettavaa Nashvillellä jäi myös kaukalon ulkopuolella. Seuran viime hetken vahvistukset eivät onnistuneet odotetulla tavalla. Mikael Granlund ei saanut itsestään parasta irti, mutta Wayne Simmonds oli vielä isompi floppi.

Kokenut laitahyökkääjä sai 17 runkosarjaottelussa aikaan ainoastaan tehot 1+2. Kahdessa pelaamassaan pudotuspeliottelussa Simmonds jäi kokonaan pisteittä.

Nashvillen floppihankinta ei vaikuttanut ainoastaan tähän kevääseen. Simmondsin sopimus jatkuu vielä ensi kaudellakin ja hän nielee budjetista palkkaa 3,975 miljoonan dollarin edestä. Samaan aikaan joukkue joutuu todennäköisesti tekemään isoja siirtoja tehdäkseen tilaa uusille vahvistuksille.