Toronto Maple Leafsin kausi päättyi jälleen pettymykseen – joukkueeseen luvassa isoja muutoksia!

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin kausi NHL:ssä päättyi kovista satsauksista huolimatta taas kerran jättimäiseen pettymykseen joukkueen pudottua jatkosta pudotuspelien avauskierroksella Boston Bruinsia vastaan voitoin 3-4.

Joukkue tulleekin kokemaan tulevana kesänä isoja muutoksia. Kallispalkkaisen konkarihyökkääjä Patrick Marleaun lähtöä pidetään varmana. Myös pitkäaikainen luottohyökkääjä Nazem Kadri on lähtökuopissa. Seurajohto on tiettävästi viimein saanut tarpeekseen pelaajan jatkuvista, pelikieltoihin johtavista hölmöilyistä kaukalossa.

Myös pitkään median ja kotiyleisön sylkykuppina ollut puolustaja Jake Gardiner vaihtaa suurella todennäköisyydellä maisemaa. Viimeinen niitti seurajohdolle oli tiettävästi miehen hölmöily Bostonia vastaan pelatun seiskapelin ratkaissut kiekonmenetys. Miehen sopimus umpeutuu tähän kauteen.

Myös konkaripuolustaja Ron Hainseyn ura jatkuu toisaalla – ellei 38-vuotias veteraani sitten päätä ripustaa pelitamineitaan lopullisesti naulakkoon. Toinen vapaille markkinoille päästettävä merkittävä pelaaja on hyökkääjä Tyler Ennis.

Kun vielä joukkueensa kanssa ennen jatkosopimustaan riitautunut ja sittemmin täysin flopannut ruotsalaishyökkääjä William Nylander saattaa olla myyntikohteena, on jääkiekon pääkaupungissa odotettavissa kesällä iso luudanlakaisu.

 

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.