Carolina Hurricanes on noussut tällä kaudella otsikoihin muun muassa uusien voitonjuhliensa myötä.

Hurricanes on ottanut nykyisin kaiken ilon irti voitoista. Joukkue on juhlinut kaukalossa eri tavoin: milloin keilaamalla, milloin pelaamalla baseballia.

NHL-seuran erilainen juhlimistapa on tutumpaa Euroopassa, eivätkä kaikki ole katselleet tätä hyvällä Pohjois-Amerikassa. Muun muassa kiekkoasiantuntija Don Cherry on haukkunut Hurricanes-pelaajia tästä syystä mänteiksi.

NordicBetin NHL-kirjeenvaihtaja Jouni Nieminen näkee asian kuitenkin eri tavalla. Hänen mukaansa NHL:n pitäisi ottaa mallia Euroopasta.

– Kaikki NHL-joukkueet voisivat mielestäni ottaa kerrankin oppia vanhalta mantereelta. Tällainen eurooppalaistyylinen katsojakulttuuri, jossa katsoja otetaan mukaan toimintaan, on fantastista. Se on hyvää.

– Helvettiin koko vanha koodi, ainakin tältä osin. Olen nähnyt paljon negatiivisia kommentteja Carolina Hurricanesin voitonjuhlasta, enkä ole samaa mieltä. Tämä on hauskaa. Jääkiekonhan piti olla hauskaa. Tässä ei irvailla vastustajille eikä epäkunnioiteta ketään. Lisää tällaista, Nieminen kirjoittaa NordicBetin blogissaan.

Mikäli haluat lukea mielenkiintoisesta aiheesta lisää, voit tehdä sen täältä.

Lähde: NordicBet