Washington Capitalsin NHL-piireissä pelätty ja useiden jopa vihaama laitahyökkääjä Tom Wilson on lähtenyt pitkän jatkosopimuksensa myötä mukaan myös paikalliseen yritystoimintaan.

Mies kertoo nimittäin lähteneensä mukaan vain muutaman kilometrin päässä Capitalsin kotihallista sijaitsevan nyrkkeilysalin osakkaaksi.

– Joudun kyllä aika ajoin tappeluihin kaukalon puolella, mutta se ei ole silti sama asia kuin bisnes, johon olen nyt lähtemässä. Nyrkkeily on hyvää kuntoilua. Meidän salimme tapauksessa kyseessä on kontaktivapaa nyrkkeilyharrastus. Se on hauskaa, intensiivistä, sosiaalista ja siitä tulee hyvä olo, mies kertoo Washington Business Journalin haastattelussa.

Mies kertoo harrastavansa itsekin aktiivisesti nyrkkeilyä kesäisin pysyäkseen kunnossa. Lähtö nyrkkeilybisnekseen ei siis suinkaan ollut harkitsematon päätös.

– Olen luonut jo aiemmin suhteita isoon osaan salin ihmisistä. Tunnen aikalailla jokaisen heistä jo ennalta, Wilson avaa sivubisneksensä taustoja.

– Kun sain pitkän jatkosopimuksen tänne, tuntui oikealta ajankohdalta lähteä mukaan paikalliseen bisnekseen, josta olen kaiken lisäksi erittäin kiinnostunut myös itse, kauden 2023-24 loppuun saakka ulottuvan jatkosopimuksen kesällä Capitalsin kanssa solminut 26-vuotias laitahyökkääjä perustelee.

Wilson on osoittanut kovien otteidensa lisäksi olevansa vastustajilleen todellinen pelote myös pistenikkarina. 37 ottelussa koossa on mukavat 14+12=26 pistettä.