San Jose Sharksin ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson nousi otsikoihin yön NHL-kierroksella ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan.

Molemmat joukkueensa maalit Sharksin 2-3-jatkoaikatappioon päättyneessä ottelussa syöttänyt megatähti pamautti toisessa erässä avojäätaklauksen suoraan Kingsin laitahyökkääjä Austin Wagneriin, joka poistui tilanteen jälkeen kaukalosta huterin luistimenpiirroin.

Wagner on Kingsin 21-vuotias tulokas ja ainakin tässä tilanteessa vaikutti siltä, että vastuu tilanteesta kuuluu yhtä lailla pää alhaalla tilanteeseen luistelleelle nuorukaiselle. Karlsson ei tullut tilanteeseen erityisen kovaa tai myöhässä, eikä tilanteesta myöskään tuomittu jäähyä ruotsalaisen suuntaan. NHL päätti kuitenkin kutsua puolustajan kuulemiseen tilanteen jäljiltä.

Katso tilanne alta löytyvältä videolta: