Vaikka puolustajat mässäilevät maaleilla selvästi harvemmin kuin hyökkääjät, niin joiltakin odotetaan tällä saralla selvästi parempaa tulosta kuin toisilta.

Yksi heistä on Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen, joka katkaisi maanantain vastaisena yönä peräti 29 ottelua kestäneen maalittoman putkensa. Suomalaispakin osuma näki päivänvalonsa Anaheim Ducksia vastaan pelatussa kamppailussa, jossa mies pamautti Sabresin 2-3 -voittomaalin ylivoimalla. Ottelu päättyi lopulta Buffalon 2-4 -voittoon.

Osumaa voidaan pitää Ristolaisen kannalta kaiken kaikkiaan helpottavana, sillä hän ehti kellottamaan maalittoman putkensa tuoksinnassa lähes 800 minuutin edestä jääaikaa. Ylivoima-aikaa hänelle kertyi tuona aikana keskimäärin 4.13 minuuttia ottelua kohden.

Kuluvalla kaudella Ristolainen on pelannut nyt yhdeksän peliä tehoin 1+3.