Carolina Hurricanes oli lauantain vastaisena yönä Columbus Blue Jacketsia terävämpi ja ansaitsi maukkaan 1-3 -voittonsa.

Onnistujia löytyi usealta eri rintamalta.

Hiljattain siirtolistan kautta Carolinaan hankittu maalivahti Curtis McElhinney oli mies paikallaan ja otti mukavat 31 koppia esittäen muutaman huippupelastuksen. 35-vuotias kanadalaiskonkari valittiin lopulta kamppailun ykköstähdeksi.

Myös suomalaissentteri Sebastian Aho nostettiin ottelun tähdistöön tehtyään voittomaalin ja alustettuaan Micheal Ferlandin niittaaman 1-3 -osuman.

Onnistuneiden listaan voidaan nimetä myös superlupaava Andrei Svetshikov, joka saalisti NHL-uransa ensimmäisen tehopisteen syötettyään Carolinan avausmaalin. Päävalmentaja Rod Brind’Amour odottaa tulevaisuudessa paljon nuorelta venäläishyökkääjältään.

– Yleisesti ottaen olen ylpeä hänestä. Hän on loistava poika. Hän haluaa oppia ja hänellä on paljon opittavaa. Hänestä tulee vielä huippupelaaja tässä liigassa. Täytyy muistaa, kuinka nuori hän on. Se on jotain, mitä minun on paikoin muistuteltava itselleni; hän on vasta poika, Brind’Amour paalutti ottelun jälkeen Hurricanesin verkkosivuilla.

18-vuotiaasta Svetshnikovista tuli syöttöpisteensä myötä Carolinan seurahistorian kolmanneksi nuorin pisteille yltänyt pelaaja.