NHL:ssä aletaan lähestymään sitä vuoden kohokohtaa: kauden avausta. Toki pudotuspelit tuovat mukanaan aina oman kiimansa, mutta se ensimmäinen NHL-kierros on aina ensimmäinen kierros. Kuin elämä alkaisi jälleen.

Tämä näkyi maanantaina siinä, että joukkueet tekivät viimeisiä viilauksiaan kokoonpanoihinsa. Osa pelaajista passitettiin AHL:ään, osa siirtolistoille ja niin edelleen. Päivän aikana nähtiin myös sitä suurinta herkkua: vaihtokauppoja, joita tehtiin kokonaiset kolme kappaletta.

Lisäksi yksi treidi sijoittui maanantain puolelle, kun Nashville Predators ja Buffalo Sabres järjestivät pienimuotoisen vaihtokaupan. ”Biisonit” saivat ”Saalistajilta” puolustaja Jack Doughertyn, jolle ei ole toistaiseksi kertynyt ainuttakaan NHL-ottelua. Viime kaudella 22-vuotias, kesän 2014 kakkoskierroksen varaus pelasi 63 ottelua farmijoukkue Milwaukee Admiralsin paidassa. Tehopisteitä hänelle kertyi 12 kappaletta.

Nashvilleen matkaa puolestaan hyökkääjä Nicholas Baptiste, joka tahkosi päättyneellä kaudella 33 ottelua Sabres-paidassa. Maaleja 23-vuotias laituri onnistui tekemään neljä, syöttöpisteitä kaksi.

Nashville Predators

@PredsNHL
🚨TRADE! The #Preds have acquired forward Nick Baptiste from the @BuffaloSabres in exchange for defenseman Jack Dougherty.