Boston Bruinsille hirvittävä takaisku: Torey Krug loukkaantui – suomalaispakki nousee tilalle?

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin tähtipakki Torey Krug loukkaantui sunnuntain vastaisena yönä pelatussa harjoituspelissä Philadelphia Flyersia vastaan. Bruinsin Twitter-tilin mukaan Krug kärsii ylävartalovammasta, eikä mies palannut enää otteluun mukaan.

19-vuotias suomalainen käytti tilaisuuden välittömästi hyväkseen. Vaakanainen nostettiin Krugin tilalle Bostonin ykkösylivoimaan ja nuorukainen väläytti osaamistaan tarjoamalla upean lättysyötön maalin tehneelle David Pastrnakille. Osuma jäi lopulta Bruinsin ainokaiseksi Flyersin 1-4 -voitossa.

Mikäli Krugin loukkaantuminen on pelättyä pahempi, on harjoituskaudella hyviä otteita esittäneellä Vaakanaisella hyvät mahdollisuudet murtautua suoraan NHL-avaukseen.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!