NHL-urallaan yli 400 maalia paukuttaneen Rick Nashin tulevaisuus on tapetilla. Kanadalaislaituri kärsii aivotärähdysten aiheuttamista päävaivoista, eikä hänen pelaamisensa ensi kaudella ole varmaa.

NHL-seurat ovat osoittaneet kiinnostusta Nashia kohtaan, joten ainakaan siitä hänen uransa jatko ei jää kiinni. Sportsnetin huippuarvostettu kiekkotoimittaja Elliotte Friedman kertoi perjantaina ilmestyneessä 31 Thoughts –artikkelissaan, että Nashin perässä on edelleen useita organisaatioita.

Friedmanin mukaan ainakin Vegas Golden Knights ja Toronto Maple Leafs ovat kiinnostuneet Nashin palveluista. Myös Columbus Blue Jackets on keskustellut kanadalaisen kanssa.

– Eräs GM paljasti kuulleensa, että yksi joukkueista on tarjonnut hänelle (Nash) kolmevuotista ja 16 miljoonan dollarin arvoista sopimusta, Friedman sanoi.

– Nashin vaimo, Jessica, synnytti hiljattain heidän kolmannen lapsensa… ja miehen loukkaantumishistoria ovat saaneet hänet miettimään tosissaan uransa lopettamista. Hänen agenttinsa mukaan mikään ei ole muuttunut sitten heinäkuun 1. päivän jälkeen.

Nashin kahdeksan vuoden mittainen, vuosipalkaltaan 7,8 miljoonan dollarin arvoinen sopimus päättyi viime kauteen. Vaikka tulot tipahtaisivatkin vuosiliksaltaan 5,33 miljoonaan, olisi se siitä huolimatta hulppea summa viime kaudella 34 tehopistettä takoneelle 34-vuotiaalle veteraanille.