Kari Lehtonen harkitsee tosissaan kiekkouran lopettamista, kertoo Iltalehti.

Suomalaiskonkari paljastaa medialle, ettei ura jatku ainakaan KHL:ssä. Lehtonen metsästää yhä uutta sopimusta ensi kaudeksi – vaihtoehdot ovat kuitenkin rajatut.

– NHL on minulle ainoa vaihtoehto, niin olen miettinyt. Täällä olisi halua vielä pelata, KHL ei ole sellainen juttu joka minua kiinnostaa tässä vaiheessa uraa. Ei minun ole pakko lähteä mihinkään. Tilanne on sellainen, että en tee tätä enää rahasta, Lehtonen täräyttää Iltalehdelle.

34-vuotias huippuvahti ehti edustaa Dallas Starsia pitkään. Seura ilmoitti keväällä kuitenkin, ettei se tee enää kokeneen Lehtosen kanssa sopimusta. Sen jälkeen vahti on treenannut ja etsinyt itselleen uutta seuraa.

Lopettamispäätös voi olla aikanaan vaikea.

– Tämä on uusi asia minulle. Noin kolme vuotta olen tiennyt, että tämä hetki voi tulla. Kun hetki lyö, niin se on outo tilanne, maalivahti myöntää.

Lehtonen muistetaan NHL:stä Starsin ohella myös Atlanta Thrashersista. Kokenut vahti on torjunut taalajäillä yhteensä 15 kauden aikana. Leijonia hän edusti kolmissa MM-kisoissa sekä olympialaisissa ja World Cupissa.

Lue Iltalehden alkuperäinen uutinen tästä.