New Jersey Devilsin sisäpiiriläinen Amanda Stein twiittasi lauantaina ikäviä uutisia Twitter-tilillään: Suomalaispakki Sami Vatanen ei pelaa joukkueensa viidennessä pudotuspeliottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan, ja hänen kausi saattaa olla täten jopa ohi.

Amanda Stein

@amandacstein
#NJDevils OFFICIAL: No Sami Vatanen for Game 5.

Vatasen osalta joukkueen edellinen ottelu jäi kesken Lightningin tähtihyökkääjä Nikita Kutsherov taklattu suomalaista rajusti. Anaheim Ducksista New Jersey Devilsiin kesken kauden siirtynyt pakki kärsii ylävartalovammasta ja hänet korvaa Mirco Müller.

Amanda Stein

@amandacstein

Amanda Stein

@amandacstein
#NJDevils OFFICIAL: No Sami Vatanen for Game 5.
#NJDevils: Mirco Mueller will draw in for Vatanen. Will start paired with Greene.

Suomalaisen kausi voi huonoimmillaan olla jopa ohi, sillä Tampa johtaa avauskierroksen otteluparia voitoin 3-1. Jos Lightning voittaa sunnuntain vastaisena yönä, etenee se jatkoon ja kahdeksan parhaan joukkoon.