Philadelphia murskaavana – Barkovin NHL-kausi ohi

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyers päätti NHL:n runkosarjakautensa komeaan 5-0 -voittoon New York Rangersista. Voitollaan Flyers varmisti myös pudotuspelipaikkansa.

Ensimmäisen erän jälkeen Flyers oli johtanut Ivan Provorovin maalilla 1-0. Toisessa erässä alkoi Claude Giroux -show. Hän viimeisteli ottelussa kypärätempun. Myös itävaltalalaishyökkääjä Michael Raffl pääsi Flyers-pelaajista maalin makuun.

Rangersin kausi päättyy runkosarjaan. Flyers-ottelussa joukkue vaikutti olevan jo kesälomatunnelmissa. Niin selvästi Flyersilla oli ote.

Philadelphian voitto merkitsi Florida Panthersin kauden päättymistä runkosarjaan. Aleksander Barkov on Floridan kahdesta viimeisestä pelistä sivusta loukkaantumisen takia, joten hänen NHL-kautensa on ohi.