Joonas Donskoi paljastaa oman suosikkikikkansa: ”Längistä vain sisään”

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharkin Joonas Donskoi pelaa seurassaan uransa kolmatta kautta. Loistavan debyyttikauden jälkeen seuraava meni paljolti loukkaantumisten sävyttämänä. Tällä kaudella Donskoi on saanut pelata terveenä ja tulostakin on tullut mukavanlaisesti.

NHL Without a Map kävi haastattelemassa suomalaista aurinkoisen San Fransiscon alla. Kolmikko hyppää autoharrastajana tunnetun Donskoin 911 Porche GT3:een ja lähtee matkaamaan kohti kiekkotaiturin asuntoa. Kuulemma toinenkin kova autoharrastaja Sharksin pukukopista löytyy.

Justin Braun. Se syttyy kyllä, ja hänellä itsellään on Audi S7 ja tietää kyllä tästäkin autosta. Toissa kaudella oli myös Dainius Zubrus. Se on kyllä kova autoäijä. Lopetti tosin jääkiekon pelaamisen sen kauden jälkeen, Donskoi kertoo.

Päästyään Donskoin vuokra-asuntoon, alkaa NHLWAM:in Kysy Twitterissä-osio. Raahelaiselta kysytään muun muassa rangaistuslaukauksista.

– Ville Hostikan kanssa tuli aikoinaan vedeltyä melko paljon rangaistuslaukauksia. Siinä ne sitten varmaan kehittyivät suurimmaksi osaksi, Donkskoi muistelee.

Kysyttäessä suosikkia rangaistuslaukausarsenaalista, vastaus tulee kuin apteekin hyllyltä.

– Laittaa ”längistä”. Niin että ensin vie rystylle, takaisin kämmenelle ja siitä sitten ”längistä” vain sisään, rankkarispesialisti kuvailee.

Tuoreen NHLWAM-jakson voit käydä katsomassa kokonaisuudessa tästä linkistä!


PÄIVÄN VIHJE: TAPPARA – JYP

Saako kriisissä taivaltava JYP selkäsaunan Tapparalta?