Kasperi Kapanen: ”Vaari on mun paras kaveri”

© Kuva: Getty Images

|New York| Sukunimi Kapanen on legendaarista laatua suomalaisessa jääkiekkoilussa. Pelillisesti sen kirkkaimpana helmenä loistaa tällä hetkellä Toronto Maple Leafsin NHL-hyökkääjä Kasperi Kapanen, 21.

Kasperin isä Sami Kapanen pelasi NHL:ssä 831 runkosarjaottelua ja 87 Stanley Cupin pudotuspelikamppailua. Kasperi on vielä hieman jäljessä: hänen vastaavat lukemansa ovat 27 ja 6.

Vielä sukupolvea vanhemmasta kaartista löytyvät entinen liigapelaaja Jari Kapanen sekä hänen veljensä ja Samin isä Hannu ”Hannes” Kapanen. Tänä vuonna Hannes juhlistaa 50 vuotta kestänyttä taivaltaan jääkiekon ammattilaisena.

Kasperi Kapaselta udellaan sukulaisista väsymiseen asti, mutta nuorukainen ei vaikuta lainkaan vaivautuneelta perheestä kertoessaan.

– Vaari on mun paras kaveri, Kasperi ilmoitti torstaina Toronton voitettua New York Rangersin vieraissa 4-0.

– Hänen kanssa jutellaan paljon lätkästä ja muistakin asioista. Hän on kyllä sellainen kaveri, ettei koskaan tule tylsää hetkeä. Sen takia hän on mun paras kaveri, joka päivä koitetaan laittaa viestiä.

Isoisä näyttelee Kasperin kiekkouralla siis erittäin keskeistä roolia, mutta on oma ruokakuntakin vahvasti tekemisessä mukana.

– Äiti on aina kuskannut reeneihin, ja isä on ollut esikuva pienestä pitäen.

Haastattelu: Pasi Tuominen, New York


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.