NHL:n sensaatiojoukkue jatkoi lentoaan myös All Stars -tapahtumassa: ”He ovat fantastisia”

© Kuva: Getty Images

Viikonloppuna käyty NHL All Stars -tapahtuma oli erittäin suotuisa liigan sensaatioseuralle Vegas Golden Knightsille. Joukkueen pelaajat ja valmentaja menestyivät niin yksilötasolla kuin myös joukkueena.

Viime yön divisioonajoukkueiden välisissä tähdistöotteluissa Pacific-divisioona vei mestaruuden sekä miljoonan dollarin palkintopotin,kun joukkue kaatoi finaalissa Atlantic-divisioonan. Joukkueessa pelasi kaksi Vegas-pelaajaa hyökkääjä James Neal ja maalivahti Marc-Andre Fleury. Valmennuksesta vastasi tuloskasseuran läntisen konferenssin kärkeen valmentanut Gerard Gallant.

Gallant oli erittäin tyytyväinen voitettujen pelien jälkeen. Erityiskiitokset saivat Gallantin omat tähtipelaajat.

– He ovat fantastisia ammattilaisia. Neal on todellinen maalintekijä. Hän pääsi pelaamaan Connor McDavidin ja Brent Burnsin kanssa, joka selkeästi oli iso tekijä hänelle. Fleury on edelleen uskomaton. Esitti upeita torjuntoja otteluissa. Gallant kertoi Vegasin haastattelussa.

Kun tähdistöotteluista on kyse, valmentajat eivät joudu kokemaan painetta show-henkisessä tapahtumassa. Myös penkin päässä sai rentoutua ja nauttia esityksestä.

– Minun ei tarvinnut valmentaa yhtään. Teimme vain ketjut ja annoimme jätkien pitää hauskaa. Siinä se.

Maalivahti Fleury oli myös lauantain taitokisoissa voitokas, kun hän vei voiton veskarien torjuntakilpailussa. Fleury päihitti suomalaisen kilpakumppanin Pekka Rinteen yhellä torjunnalla.

Vegas jatkaa uskomatonta tulokaskauttaan keskiviikkona, kun joukkue pelaa Calgaryssa Flamesia vastaan. Joukkue johtaa läntistä konferenssia kahdella pisteellä. Winnipeg Jets on perässä toisena.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.