NHL:n supertähdet murskasivat jo yhdeksänvuotiaina vastustajan puolustukset: ”Hävisimme vuodessa neljästi”

© Kuva: Getty Images

NHL:n ehdottomaan eliittiin kuuluvat Steven Stamkos ja P.K. Subban jakavat yhteisen historian, joka ylettyy aina lapsuuteen asti. Kaksikko on tunteneet toisensa jo yhdeksänvuotiaasta saakka, kun he pelasivat samassa junioriseurassa North York Canadiensissa.

Subban ja Stamkos ovat kulkeneet pitkän matkan pienpeleistä lajin huipulle. Molemmat valittiin NHL-fanien äänestyksessä All Stars -joukkueiden kapteeneiksi. Subban vei Nashville Predatorsin viime keväänä loppuotteluun, Stamkos sen sijaan pelaa elämänsä kautta ja johtaa tällä hetkellä Tampa Bay Lightningia kohti runkosarjamestaruutta.

Juniorijoukkuetta ja kaksikkoa vuosina 1998-1999 valmentanut Doug Sheppard ymmärsi heti kuinka suurista lahjakkuuksista oli kyse. Sheppard näki molemmat tulevina NHL-pelaajina.

– Kun näin Subbanin pelaavan ensimmäistä kertaa, hän teki kaksi maalia keskeltä. Puolustajat väistivät pojan laukausta, Sheppard kuvaili tähtipuolustajaa, joka pelasi junioreissa vielä hyökkääjän paikalla.

– Stamkos oli jo tuolloin erinomainen luistelija. Laukaus ei ollut vielä erityinen, mutta pelinlukutaito oli ensiluokkaista. Hän oli sarjansa Wayne Gretzky. Heidän kanssaan taisimme hävitä vain neljästi.

Subbanin ja Stamkosin välit ovat pysyneet vahvana. Kaksikko vietti keskenään paljon aikaan viikonlopun tähdistötapahtumassa.

– Perheemme ovat läheisiä. Isäni on pitänyt Stamkosin isään yhteyttä siitä lähtien, kun olimme vasta yhdeksänvuotiaita, Subban kertoi.

Alla olevasta videosta voit nähdä, kuinka kaksikko teki tuhojaan vastustajan maalilla, kun he olivat vasta alakouluiässä.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.