|Newark, New Jersey| Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne oli hurjassa vireessä torstaina. Rinne saavutti nollapelin 27 torjunnallaan Predatorsin voittaessa New Jersey Devilsin 3-0.

– Ei tämä peli ehkä mieleen jää, mutta loistava voitto. Usein just tällaiset pelit ovat vaikeita, kun on tauko tulossa, ykköstähdeksi valittu Rinne sanoi Prudential Centerin pukukopissa heti ottelun päättymisen jälkeen.

[readmore from=”haastattelut”]

– Pystyttiin kuitenkin hyvin taistelemaan. Pelattiin tiiviisti, eikä annettu vastustajalle hirveästi paikkoja. Viime aikoina on hyvin otettu pisteitä, voimme olla tyytyväisiä.

Rinne painotti, että Devilsin loukkaantumisetkin auttoivat häntä. Devilsiltä puuttui pari avainhyökkääjää. Marcus ”Mojo” Johansson ja ykköshyökkääjä Taylor Hall olivat loukkaantuneina sivussa.

– Tietysti sen noteeraa, jos Taylor Hall ja kumppanit eivät ole jäällä. Kyllä asiasta ennen peliä puhuttiin, mutta en usko, että se vaikutti joukkueen pelaamiseen. Se ei myöskään millään tavalla vaikuttanut siihen, miten itse pelasin.

Nashville on NHL:n läntisessä konferenssissa kolmantena. Kärjessä olevaan Vegas Golden Knightsiin eroa on kolme pistettä.

Haastattelu: Pasi Tuominen, Newark, New Jersey