© Kuva: Getty Images

Sveitsiläispelaaja jäällä pitkän tauon jälkeen

New Jersey Devilsin sveitsiläispuolustaja Mirco Müller on palannut seuransa harjoituksiin pitkän tauon jälkeen. Hän on ollut sivussa kaksi kuukautta solisluumurtuman takia. Loukkaantuminen tapahtui 12. marraskuuta pelatussa ottelussa Chicago Blackhawksia vastaan.

Müller joutui marraskuussa leikkaukseen. Tuolloin ennustettiin, että hän olisi sivussa 10-12 viikkoa.

Vaikka Müller on jälleen mukana harjoituksissa, ei ole vielä tietoa, milloin hän pelaa seuraavan kerran. Mahdollisesti hän on tositoimissa vasta helmikuussa.

Müller, 22, siirtyi Devilsiin viime kauden jälkeen San Jose Sharksista, jossa ei kyennyt vakiinnuttamaan pelipaikkaansa. Devilsissä hän pelasi tällä kaudella ennen solisluumurtumaa 13 ottelua keräten niissä kaksi syöttöpistettä.