Olli Määtän ympärillä isoja huhuja: ”Täytyy vain olla miettimättä”

© Kuva: Getty Images

NEW YORK. Villit pelaajasiirtopuheet seuraavat Stanley Cupin hallitsevaa mestaria Pittsburgh Penguinsia. Osuutensa on saanut myös seurassa kaksi Stanley Cupia voittanut Olli Määttä.

Määttää on viety merkittävien pohjoisamerikkalaisten medioiden johdolla milloin Vegas Golden Knightsiin, milloin Ottawa Senatorsiin. Määttä ei myönnä, että spekulaatiot häiritsisivät joukkueen palaamista.

– Aika vähille on jäänyt median seuraaminen. Ihan varmasti siellä on kaikennäköistä, kun meidän pelimme ei ole kulkenut niin kuin olemme halunneet. Täytyy vaan jättää huhut ulkopuolelle ja olla miettimättä niitä, Määttä sanoi NHLSuomelle New Yorkissa.

Vielä suurempi vonkale siirtovesillä on tehopuolustaja Kris Letang. Kanadalainen on puhkaissut 50 tehopisteen rajan kolmella runkosarjakaudella. Letang hyökkää erittäin hanakasti, joten puolustajaparin on oltava varuillaan.

– Kun hän lähtee ylös, pitää tietää, missä ollaan menossa, ettei ole sitten kaksi pakkia hyökkäyksen kärjessä, Määttä sanoo.

– Kris puhuu kentällä paljon. Hän osaa pelata tosi hyvin molempiin suuntiin ja on luotettava. Totta kai hän haluaa hyökätä, ja onhan hänellä siihen taidot. Hän näkee pelin todella hyvin, Määttä arvioi.

Pasi Tuominen, New York


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.