Vain pari viikkoa sitten pääsimme katsomaan videolta ja kuuntelemaan, mitä kaukalossa tapahtuu, kun San Jose Sharksin Joonas Donskoi hyppää askiin, tuulettelee tai keskustelee vaihtopenkillä.

Tällä kertaa ääneen ja kaiken keskipisteeksi pääsi Florida Panthersin Aleksander Barkov, kun hänen joukkueensa pelasi kotiottelua Toronto Maple Leafsia vastaan.

Monien yllätykseksi – kuten myös meidän – Barkov kommunikoi todella paljon kaukalossa, joskin omalla rauhallisella tavallaan.

Toki tulee muistaa, että kaikista NHL-hyökkääjistä hänelle on kirjattu toistaiseksi ylivoimaisesti kuluvan kauden korkein ottelukohtainen peliaikakeskiarvo, joten myös otantaa on paljon.

Myös Henrik Haapala saa oman hetkensä julkisuudessa, kun hän luistelee vaihtoaitioon ja Barkov kehaisee häntä edeltäneestä tilanteesta, joskaan ei välttämättä aivan sillä tavalla kuin olisi ehkä halunnut. Hänen repliikkinsä oli nimittäin vain yhden sanan mittainen ja se kuului rehdillä suomen kielellä muodossa ”v***u”.

https://www.youtube.com/watch?v=o8M-Ecpe1f8

Kyseinen ottelu pelattiin tällä viikolla, tarkalleen ottaen keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa. Panthers voitti tuon ottelun voittolaukauskilpailussa lukemin 2-1 ja Barkov oli yksi kisan onnistujista.