Vaikka New York Rangers ei olekaan aloittanut kauttaan kovinkaan mallikkaasti, otti se viime yönä voiton konttaavasta Arizona Coyotesista, kun se nujersi sen vakuuttavin lukemin 5-2.

Rangersin maalinsuulla nähtiin täksi kaudeksi hankittu kakkosvahti Ondrej Pavelec, jolle startti oli kauden toinen.

New York Postin kiekkotoimittaja Larry Brooks on kaikesta huolimatta nyt sitä mieltä, että Pavelecin olisi saatava Rangersin ykkösvahdin rooli itselleen. Tämän Brooks perustaa puhtaasti siihen faktaan, että Rangersin ei pitäisi ajatella asioita lainkaan yhtä ottelua pidemmälle.

Ja fakta on nyt se, että Pavelec on Lundqvistia kuumempi maalivahti.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Todellakin, Pavelecin pitäisi saada aloittaa niin pitkään, kunnes hän antaa Vigneaultille syyn, että hän ei enää ansaitse aloittaa. Tämän ei pitäisi olla aikatauluista kiinni, vaan että parhaan maalivahdin kuuluisi aloittaa, Brooks kirjoitti.

Brooks käytti esimerkkinä viime kautta ja suomalaisvahti Antti Raantaa, joka varasti ykkösvahdin roolin itselleen neljän ottelun ajaksi, vaikka Lundqvist oli terveiden kirjoissa.

– Olemme jo sen yli, mitä näimme otsikoissa viime kaudella kun Antti Raanta varasti ykkösvahdin viitan itselleen neljän ottelun ajaksi.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.