NHL on nyt useamman kauden ajan sakottanut pelaajia filmaamisesta ja on melkoinen ihme, mikäli Nashville Predatorsin konkarihyökkääjä Scott Hartnell selviää omasta tempustaan ilman maksumuistutusta.

Predators matkasi yön kierroksella Philadelphia Flyersin vieraaksi ja Hartnell passitti tempullaan isäntien Radko Gudasin kaksiminuuttiselle korkeasta mailasta.

Tuomarit siis ostivat täysin kanadalaislaiturin filmauksen, joka on todella koominen ja eittämättä vähintäänkin yksi kuluvan NHL-kauden pahimmista filmauksista.

Flyers Nation

@FlyersNation
Never change, Hartsy 😂😂

35-vuotiasta Hartnellia ei tunneta millään muotoa sinä kaikkein mukavimpana vastustajana, vaan hänen suunsa käy jatkuvasti ja lisäksi hän tykkää pelata todella fyysistä jääkiekkoa, aristelematta tippaakaan myöskään hanskojen pudottamista.

Myöskään jäähyjen kalastelua ei voida pitää missään nimessä odottamattomana ratkaisuna kanadalaiskonkarilta.

Hartnell aloitti NHL-uransa Nashvillessä ja hän palasi takaisin Predators-paitaan kesällä, Columbus Blue Jacketsin ostettua hänet ulos sopimuksestaan.

EDIT [20.10.2017, 07:08]: Enemmän itse ottelusta, ja esimerkiksi Pekka Rinteen nollapelistä sekä ylipäätään hänen viime aikojen huimista otteistaan, voit lukea TÄÄLTÄ.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.