Boston Bruins on aloittanut kautensa surkeasti, jos asiaa tarkastellaan sekä tuloksen että itse pelin kannalta. Se on nimittäin pelannut nyt viisi ottelua, joista se on napannut kaksi voittoa ja yhteensä neljä pistettä.

Bruinsin surkeus selittyy varmasti osittain sillä, itse asiassa aika paljonkin, että sen ykkössentteri Patrice Bergeron on ollut kaukaloista sivussa koko alkukauden ajan. Bergeronia pidetään kiekkomaailman yhtenä parhaista kahden suunnan hyökkääjistä.

[readmore from=”suomalaiset”]

Bergeronin lisäksi sivussa on ollut myös voimahyökkääjä David Backes. Kaksikon lisäksi seuran sairastuvalle on nyt liittynyt hyökkääjä Ryan Spooner, joka loukkasi viime sunnuntain Vegas Golden Knights -ottelussa nivusensa.

Bruinsin GM:nä toimiva Don Sweeney on tiedottanut, että Spooner tulee olemaan tositoimista sivussa seuraavat 4-6 viikkoa, joten kyseessä on merkittävä ja tuntuva loukkaantuminen.

Bruinsin ja Spoonerin lisäksi liigan loukkaantumisrintamalla tapahtuu muuallakin; nimittäin Montreal Canadiens on tiedottanut, että sen puolustaja David Schlemko on joutunut käsioperaatioon, joka pitää hänet sivussa kaukaloista seuraavat 3-4 viikkoa.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.