Boston Bruins kohtaa ensi torstaina kotikaukalossaan Vancouver Canucksin, ja se saattaa saada kyseiseen kamppailuun muutamankin mieluisan paluumuuttajan.

Koko alkukauden sivussa ollut Patrice Bergeron saattaa nimittäin tehdä sesongin ensiesiintymisensä karhupaidassa. Bruins on pelannut tällä kaudella viisi ottelua, joista se on kerännyt ainoastaan neljä pistettä.

Apu olisi siis tarpeen. Bergeronin ja Backesin paluut eivät toki ole vielä sataprosenttisen varma, mutta hänen sekä niin ikään loukkaantuneiden kirjoissa olleen David Backesin pelaamista Canucks-ottelusta ei ole vielä poissuljettu.

Joe Haggerty

@HackswithHaggs
David Backes said he's down 10 pounds dealing w/the devirticilitis, but he's on the upswing. Both Bergeron & Backes not ruled out for Thurs

Kaiken lisäksi Bruins on tehnyt tänään liikkeen, mikä saattaa kieliä kaksikon paluusta. Seura on nimittäin lähettänyt kaksi hyökkääjäänsä Austin Czarnikin sekä Danton Heinen farmiseura Providence Bruinsin riveihin.

Kaksikolle laskeutuminen arkeen menisi mukavalla tavalla, sillä Bruins tulee pelaamaan seuraavat neljä ottelua kotikaukalossaan. Se kohtaa kotikiertueen aikana Canucksin lisäksi Buffalo Sabresin, San Jose Sharksin sekä Los Angeles Kingsin.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.