Toronto Maple Leafs on aloittanut kautensa hyvin, joskin seuran oman pään tekemisessä on vielä petrattavaa. Voittoja on kuitenkin tullut mukava määrä ja seuran pelaaminen on liigan lähes viihdyttävintä.

Seurassa on kuitenkin meneillään armoton kilpailu nelossentterin paikasta, kun HPK:stakin tuttu Eric Fehr sekä Dominic Moore ovat käytännössä vuorotelleet paikasta. Nelosen laidassa pelaavat taasen Matt Martin sekä Connor Brown.

Kauden ensimmäisen ottelun sai Fehr, joka sai kunnian pelata kotikaupungissaan Winnipegissä. Toisessa kamppailussa keskikaistalla viiletti taasen Moore, joka hänkin pääsi pelaamaan omassa kotikylässään, eli Torontossa.

Ratkaisu on pelaajien kannalta ei-niin-mieluisa, joskin sen kanssa on nyt vain elettävä. Fehr kuitenkin myönsi, että ratkaisu ei miellytä kumpaakaan pelaajaa.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Tämä ei ole ihanteellinen tilanne kummallekaan meistä, mutta me otamme kaiken mahdollisuuksistamme irti. Puskemme myös toinen toisiamme eteenpäin, jotta pääsisimme pelaavaan kokoonpanoon, Fehr kertoi Sportsnetille.

– En ole varma, mikä Babcockin ajatus tässä kaikessa on, sillä emme ole keskustelleet tästä lainkaan. Sinä tulet hallille ja jos nimesi on taululla, sinä pelaat.

 

Ja jos tarkkoja ollaan, niin myöskään Babcockilla ei ole asiaan juuri lisättävää. Hänen mukaansa tällä systeemillä mennään niin pitkään, kunnes toisin sanotaan.

– En tiedä milloin tämä tulee päätökseensä, mutta tällä hetkellä menemme tällä, Babcock vastasi lyhyesti.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.