© Kuva: Getty Images

Onko Dominik Hasek tehnyt paluun NHL-kaukaloihin? – Holtbylta älyvapaan komea ”torjunta” (VIDEO)

Viime yönä pelattiin kauden ensimmäinen suurin, kaunein ja mahtavin ottelu, kun Washington Capitals ja Pittsburgh Penguins ottivat ensimmäistä kertaa toisistaan mittaa tämän kauden aikana.

Itse ottelu päättyi Penguinsin 3-2-johtoon, mutta kamppailun ehdottomasti kovin ja komein suoritus nähtiin Washington Capitalsin tähtivahti Braden Holtbylta, joka onnistui pysäyttämään Penguinsin Carl Hagelinin läpiajon.

Mistään perinteikkäästä torjunnasta ei kuitenkaan ollut kyse, sillä Holtby joutui tulemaan tilanteessa vastaan lähes siniviivalle saakka. Hän ei siis käytännössä torjunut Hagelinin yritystä, vaan kirjaimellisesti pysäytti sen heti alkuunsa.

Voit katsoa tilanteesta videon alta.

Holtbyn yritys toikin läheisesti mieleen entisen tshekkivahdin, legendaarisen Dominik Hasekin, vastaavanlaisen suorituksen, kun hän pysäytti Detroit Red Wingsiä edustaessaan Minnesota Wildin Marian Gaborikin läpiajon.

Erona tuolloin vain oli se, että slovakkihyökkääjä Gaborik lensi tilanteessa puhtaan puolivoltin Hasekin osuessa miestä jaloille. Katso video tilanteesta alta.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.