© Kuva: Getty Images

Esa Tikkaselta oma näkemys yön puhutuimpaan aiheeseen – asettui Sidney Crosbyn tueksi

Pittsburgh Penguins kohtasi viime yön ottelussaan Washington Capitalsin. Joku ehti kutsua Suomen Twitterissä kyseistä kohtaamista NHL:n El Clasicoksi, mitä se myös omalla tavallaan on. Pelaavathan joukkueissa kiekkomaailman seuratuin kaksikko, Sidney Crosby sekä Alexander Ovechkin.

Draamalta ei vältytty tälläkään kertaa, sillä Penguinsin supertähti Sidney Crosby joutui Capitals-vahti Braden Holtbyn kanssa törmäyskurssille. Tilanne nähtiin Capitalsin maalin takana, kun Holtby pelasi siellä kiekkoa.

Crosby tuli antamaan Holtbylle tilanteessa painetta, mutta omaksi harmikseen hän osui Holtbya vartalollaan päähän. Tästähän se riemu jälleen repesi, sillä kaikki tuntuivat nähneen tilanteen eri tavalla.

Nyt oman kantansa tilanteeseen on antanut myös kiekkolegenda Esa Tikkanen, joka tunnettiin omalla urallaan kovana pelaajana. ”Tiki” keräsi esimerkiksi 877 NHL:n runkosarjaottelussa 1 077 rangaistusminuuttia.

Tikkanen kuitenkin kokee, että Crosbyn viime yön teko ei ollut tahallinen. Hän kirjoitti omalla Twitter-tilillään, että Crosby yritti välttää osuman Holtbyyn, eikä suomalaislegenda usko tempun olleen tahallinen.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.