Carolina Hurricanes nousi aivan ottelun loppuhetkillä takaa-ajoasemasta rinnalle kotiottelussaan Columbus Blue Jacketsia vastaan, mutta vain hävitäkseen ottelun jatkoajalla.

Ottelussa mentiin yli 50 minuuttia maaleitta, kunnes ajassa 50:01 vieraiden Sonny Milano rikkoi kuparisen ohittamalla Scott Darlingin Hurricanes-maalilla.

Kotijoukkue ei kuitenkaan luovuttanut, vaan ajassa 58:35 Jeff Skinner katkaisi lähes 120 minuuttia kestäneen Sergei Bobrovskyn nollapeliputken ja tasoitti ottelun viime hetkillä lukemiin 1-1. Osuman sai ottaa isosti piikkiinsä suomalaishyökkääjä Markus Hännikäinen, joskin epäonnistuneessa purkukiekossa oli kyse myös Skinnerin hyvyydestä.

Carolina Hurricanes

@Canes
.@JeffSkinner's first goal of the season was a beauty. #Redvolution

Ottelu siis eteni jatkoajalle ja siellä näytti vakaasti siltä, että kotijoukkue nappaa täydet kaksi pistettä. Hurrikaanipaidat pääsivät nimittäin 3 vs. 1 -hyökkäykseen ja lopulta kiekko pelattiin Sebastian Aholle, jota odotti viiksien kohdalta tyhjä maali.

Suomalainen kuitenkin epäonnistui pahasti laukauksessaan, peli kääntyi rännin kautta nopeasti toiseen suuntaan, vieraiden ainoan varsinaisella peliajalla iskenyt Milano karkasi läpiajoon ja rokotti kalliisti Ahoa epäonnistumisesta, laittamalla kiekon verkkoon.

BucciOT.Com

@Buccigross
Sonny Milano, on fumes, wins it in OT.

Ahon epäonnistumista selitti varmasti osaltaan se, että jää ei ollut missään kovinkaan kaksisessa kunnossa tuossa vaiheessa ottelua, ja hän sutaisi puolittain lavallaan vain lumet jään pinnasta.

Voittomaalin iskeneelle Milanolle osuma oli kolmeen otteluun jo kauden neljäs, joten hän on päässyt käsittämättömään lentoon heti NHL-uransa avausosuman iskettyään.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.