NHL-kausi 2017-18 laitettiin viime yönä käyntiin nyt vihdoin myös otteluiden muodossa, mutta samalla kaukalon ulkopuolella aherrettiin pitkää päivää.

Nimittäin kun itse peli vei eiliseltä kaiken huomion, suoritettiin NHL:ssä muutama kappaletta vaihtokauppoja, minkä lisäksi joukkueet kiinnittivät riveihinsä vielä vapaana olleita pelaajia.

Näistä ensimmäinen oli Daniel Winnikin ja Minnesota Wildin välinen yksivuotinen sopimus, joka oli arvoltaan 660 000 dollaria. Sopimus on ainoastaan 10 000 dollaria NHL:n minimipalkan päälle.

Myös Washington Capitals täydensi vielä viime yönä rivejään, sillä se kiinnitti Alex Chiassonin yksivuotiseen sopimukseen, joka oli arvoltaan samaiset 660 000 dollaria. Sekä Winnik että Chiasson olivat kyseisissä seuroissa alunperin try out -sopimusten turvin.

[readmore from=”siirtomarkkinat”]

NHL:n tulokasseura Vegas Golden Knights kiinnitti sen sijaan hyökkääjä Brandon Pirrin yksivuotiseen ja 650 000 dollarin arvoiseen sopimukseen.

Vaihtomarkkinoilla uurastivat taasen Montreal Canadiens, Chicago Blackhawks sekä Buffalo Sabres.

Ensimmäinen vaihtokauppa nähtiin Canadiensin ja Sabresin välillä, kun kanadalaisseura kauppasi Zach Redmondin Sabresin Nicolas Deslauriersiin. Tämän jälkeen Canadiens kauppasi vielä Andreas Martinsenin Chicagoon, saaden vaihdossa Kyle Baunin.

Näiden liikkeiden lisäksi Anaheim Ducks kiinnitti puolustaja Josh Mansonin nelivuotiseen jatkosopimukseen. Uuden pahvin cap hit on arvoltaan 4,1 miljoonaa dollaria.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.