Torontossa koettiin muutama viikko takaperin puhuttava hetki. Kaikki alkoi siitä, kun seuran hyökkääjä Joffrey Lupul latasi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän oli lumilautailemassa. Kuvan yhteyteen hän kirjoitti muun muassa, että ”olen valmis, odottelen vain puhelinsoittoa”.

Tällä hyökkääjä viittasi siihen, että hän olisi omien sanojensa mukaan valmis palaamaan pelikentille. Lupul on pelannut edellisen kerran NHL-kaukaloissa kaudella 2015-16 vatsavamman vuoksi, eikä hän läpäissyt seuran lääkärintarkastusta tämänkään kauden alussa.

Rääväsuuna tunnettu Lupul kuitenkin kommentoi erään fanin kommenttiin, että hän olisi valmis pelaamaan, koska ”Maple Leafs huijaa testeissä”.

[readmore from=”joffrey-lupul”]

Ja tästähän sitten riemu repesi. Kommentti iski nopeasti monen kokeneen toimittajan silmiin, jotka uutisoivat aiheesta näyttävästi. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että Maple Leafs ei todella huijaa lääkärintarkastuksissa, kiitos erään yksityisen lääkärin.

Nimittäin kun kohu paisui liian suureksi, määräsi NHL Lupulin uusintatarkastetukseen yksityiselle lääkärille. Nyt NHL:n varakomissaari Bill Daly onkin kertonut Hockey Central at Noonissa, että Lupul ei läpäissyt tätäkään tarkastusta, joten nyt hänet voidaan virallisesti asettaa pitkäaikaisloukkaantuneiden LTIR-listalle.

Kun pelaaja asetetaan kyseiselle listalle, ei hänen palkkansa vaikuta enää seuran palkkakattoon. Tämä oli Maple Leafsin kannalta onni, sillä se on tällä hetkellä lähes 5 miljoonaa dollaria katon yli.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.