Pitkän uran NHL:ssä luoneella tshekkipeluri Jiri Hudlerilla ei mene tällä hetkellä kovinkaan hyvin, vaan 33-vuotias vaikuttaa olevan kirjaimellisesti pohjalla.

Tshekeistä kantautui tänään tieto, jonka mukaan Hudler on pidätetty lentokoneessa tapahtuneen selkkauksen vuoksi. Verkkolehti iSport.cz kertoo tapahtuneesta.

– Me luulimme, että hän haluaa juoda, joten kaadoimme hänelle lasillisen Coca-Colaa, mutta hän sanoi haluavansa sen valkoisena jauheena ja käytti perään englanniksi sanaa ”kokaiini”, purserin kerrotaan paljastaneen lausunnossaan poliisille.

Henkilökuntaan kuulunut lentoemäntä oli asioinut Hudlerin kanssa ensiksi, mutta tehtävä siirrettiin purserille.

– Hän sanoi pelkäävänsä tätä erästä matkustajaa, joten minä otin tarjoilukärryt mukaani. Kaikki yritykset rauhoitella häntä olivat tuloksettomia ja hän oli siis pyytänyt henkilöstöltä kokaiinia.

Lopulta tilanne eskaloitui todella vakavaksi, sillä purserin mukaan Hudler uhkasi hänen henkeään.

– Herra Hudler kääntyi minun suuntaani ja sanoi, että kun saavumme Prahaan, hänen täytyy soittaa ystävilleen. En ymmärtänyt häntä, joten kysyin, mitä hän tarkoitti ja hän sanoi järjestävänsä minut pois päiviltä.

Eräs lennolla ollut matkustaja on todistanut Hudlerin olleen selkeästi päihtynyt, mutta mahdollista on, että hän myös käytti lennon aikana kokaiinia. Tätä alettiin epäillä tshekkihyökkääjän käytyä kaiken tapahtuneen jälkeen WC:ssä.

– Kun hän tuli keittiöömme, hänen alahuulensa oli selkeästi valkoisessa jauheessa.

”Täytyi napata häntä kädestä, ettei hän ehtinyt aloittaa virtsaamista”

Kauhutarina ei kuitenkaan pääty vielä tähän, vaan lennolla ehti tapahtua Hudlerin toimesta myös paljon muuta.

– Kaiken muun keskellä, hän yritti virtsata tarjoilukärryyn keittiössämme. Minun täytyi napata häntä kädestä kiinni, ettei hän ehtinyt aloittaa virtsaamista.

Hudler pidätettiin lennon laskeuduttua, mutta hänelle järjestetyissä kuulusteluissa hän on kiistänyt jyrkästi kaikki New Yorkin ja Prahan väliseen lentoon liittyvät syytökset.

– Mitään ei tapahtunut, kyse oli vain pienestä välikohtauksesta. Luultavasti käytökseni ei ollut täysin normaalia, kun nyt kerran asiasta keskustellaan, mutta mitään ei tapahtunut.

[readmore from=”suomalaiset”]

Kyseessä ei ole valitettavasti ensimmäinen kerta, kun Hudler keikkuu tshekkilehdistön otsikoissa vastaavanlaisista tapahtumista, sillä NHL-urallaan 708 runkosarjaottelua ja niissä 428 tehopistettä tehnyttä laitahyökkääjää on muun muassa syytetty armottomasta ”bilettämisestä” sekä myös seksin ostamisesta.

Hudler on tällä hetkellä ilman työpaikkaa, sillä hänen NHL-uransa on ollut viime kaudet pahasti alamäessä.

Vielä kaudella 2014-15, Calgary Flamesin paidassa, hän tehtaili 78 runkosarjaotteluun upeat tehot 31+45=76, mutta sen jälkeen hänen pelillinen tasonsa on pudonnut jyrkästi ja lisäksi viime kauden Dallas Starsin paidassa sotkivat loukkaantumiset.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.