Toronto Maple Leafsin uutena kasvokuvana toimiva Auston Matthews kerää todella kovia ylistyssanoja kokeneelta joukkuekaveriltaan, joka on pelannut parhaista parhaiden kanssa.

32-vuotias Eric Fehr on nähnyt jääkiekkoilijana lähestulkoon kaiken. Hän on päässyt pelaamaan Sidney Crosbyn kanssa, hän on päässyt pelaamaan Alexander Ovechkinin kanssa ja löytyypä palkintokaapista myös Stanley Cup -voiton merkiksi mestaruussormus.

Tällä hetkellä Fehr pääsee puolestaan todistamaan NHL:n uutta tulevaisuutta.

Nykyisin Toronto Maple Leafs -organisaatiossa kiekkoileva kanadalainen saa nimittäin seurata aitiopaikalta Matthewsin, Mitch Marnerin ja William Nylanderin kaltaisten nuorisotähtien nousua huipulle.

Kaikkein voimakkaimman vaikutuksen häneen on edellä mainitusta kolmikosta tehnyt Matthews, Maple Leafsin uusi kasvokuva siis.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Olen pelannut Sidin kanssa ja olen pelannut Ovien kanssa – hän on heidän kanssaan samalla viivalla. Se, miten hän pystyy kontrolloida peliä… luulet, että hän on ansassa, mutta hän löytää joka kerta reitin pois, Fehr ylistää Sportsnetin haastattelussa.

Fehr pelasi Ovechkinin kanssa Washington Capitalsissa liki vuosikymmenen ajan ja puolentoista kauden mittaisen Pittsburgh Penguins -visiittinsä aikana hän juhli Stanley Cupia Crosbyn kanssa.

– Hän on pääkopassaan koko ajan pari askelta edellä. Näyttää siltä, ettei hän mene lujaa, mutta hän lentää kavereiden ohi. Hänen kiekkokontrollinsa on aivan mieletöntä. Hän on ehdottomasti aivan toisella tasolla, Fehr jatkaa Matthewsin hehkuttamista.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.