Montreal Canadiens kohtasi viime yön ottelussaan verivihollisensa, Toronto Maple Leafsin, jolle se hävisi lukemin 4-2.

Kuvio on tullut Canadiensille meneillään olevan harjoituskauden aikana jo turhan tutuksi, sillä se on hävinnyt syksyn kuudesta treenimatsistaan jokaisen. Maalierokin on hurja; 9-25. Se on siis tehnyt ottelua kohden 1,5 maalia ja päästänyt 4,16 osumaa omaan rysäänsä.

Joidenkin papereissa tämä on alkanut soittamaan hälytyskelloja, sillä vaikka kyseessä onkin vasta harjoituskausi, näkee osa ihmisistä tämän todella huolestuttavana merkkinä.

[readmore from=”suomalaiset”]

Seurassa ollaan kuitenkin vankasti sitä mieltä, että asioita on katsottava laajemmalla perspektiivillä, ja harjoituskaudella on myös sukellettava tulosten taakse. Siitä ei kuitenkaan käy kiistäminen, etteikö jatkuva häviäminen olisi vaikuttanut mielialaan.

– On olemassa turhautumista, koska emme ole voittaneet, mutta pitää muistaa, että tässä on kyse isommasta kuvasta. Se ydinryhmä, johon tulemme myös luottamaan, on ollut melko hyvä. Olemme tietenkin hyvin pettyneitä häviämiseen, vaikka se ei vielä merkkaa mitään, päävalmentaja Claude Julien kertoi Toronto Sunille.

Canadiens aloittaa varsinaisen kautensa 5. lokakuuta, kun se matkustaa kauden avausottelussaan Buffalo Sabresin vieraaksi. Canadiens eteni viime keväänä vuoden tauon jälkeen takaisin pudotuspeleihin, mutta se hävisi jo ensimmäisellä kierroksella New York Rangersille otteluvoitoin 4-2.

NHL:N KAIKKI PELAAJASIIRROT: ..yhdestä ja samasta paikasta.