Yön harjoitusotteluissa nähtiin hienoa suomalaisloistetta. Peräti yhdeksän suomalaispelaajaa ylsi yön kierroksella tehopisteille ja viisi nimeä valittiin tähtikolmikon joukkoon.

Kirkkaimpana tähtenä loisti Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi, joka latoi tehopisteet 2+1 numeroihin 6-2 päättyneessä ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan. Puljujärvi aloitti kamppailun Ryan Nugent-Hopkinsin ja Jussi Jokisen rinnalla, mutta 19-vuotias hyökkääjä siirrettiin kolmanteen erään Connor McDavidin johtamaan ketjuun ja tulosta alkoi syntyä. Jokinen teki ottelun avausmaalin.

Kasperi Kapanen antoi kovia näyttöjä Toronto Maple Leafsin valmennusjohdolle ja iski tehopisteet 1+1 Buffalo Sabresia vastaan. Kapanen teki ottelun voittomaalin ja alusti viimeisen 3-1 päättyneessä taistossa. Rasmus Ristolainen kamppailussa merkkautti nimiinsä yhden syöttöpisteen.

Mikael Granlund palasi NHL-jäille vahvasi ja oli mukana joukkueensa molemmissa maaleissa, kun Minnesota Wild kaatoi Colorado Avalanchen numeroin 2-1. Granlund avasi joukkueensa maalitilin ja löysi myöhemmin upealla poikittaissyötöllä Matt Dumban, joka teki Wildin toisen osuman. Myös Mikko Koivu oli alustamassa voittomaalia ja ylsi pöytäkirjaan yhden syöttöpisteen turvin.

Puljujärvi, Kapanen ja Granlund valittiin kaikki otteluidensa tähdistöön. Lisäksi Dallas Starsin Kari Lehtonen ja Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalo saivat tahoillaan saman kunnian. Lehtonen torjui 4-0-voiton St. Louis Bluesista ja Korpisalo 3-2-voiton Chicago Blackhawksista. Lehtonen torjui ottelussa 21 ja Korpisalo peräti 52 kertaa.

Suomalaisten tehopisteet:

Mikael Granlund 1+1
Mikko Koivu 0+1
Teuvo Teräväinen 0+1
Artturi Lehkonen 0+1
Kasperi Kapanen 1+1
Rasmus Ristolainen 0+1
Roope Hintz 0+2
Joonas Donskoi 0+1
Jussi Jokinen 1+0
Jesse Puljujärvi 2+1