Pittsburgh Penguinsin puolustaja Ian Cole oli katsomassa UFC:tä yhdessä joukkuekavereidensa Kris Letangin ja Ryan Reavesin kanssa.

Penguins-kolmikko oli nauttimassa vapaa-ajastaan huipputason kamppailu-urheilun parissa ja TribLive päätti tentata Colea ja Reavesia asiasta.

Colelta kysyttiin, mikä olisi hänen taktiikkansa, jos hän joutuisi UFC-kehään.

– Voisinko kiivetä aidan ylitse ja juosta pakoon?, Cole heitti ilmoille varsin humoristisen kysymyksen.

Colesta ei selvästikään olisi siis UFC-ammattilaiseksi millään muotoa, mutta sen sijaan hänen rinnallaan istuneista Reavesista ja Letangista saattaisi olla, ainakin heidän omasta mielestään.

Reaves tunnetaan yhtenä nykypäivän NHL:n kovimpana hanskaajana ja hän on itse asiassa käyttänyt nyrkkeilyä yhtenä treenimuodoistaan.

– Kun aloin otella liigan kovanaamoja vastaan, nyrkkeilin 2-3 kertaa viikossa. Nykyisin vain pari kertaa kesässä ja hieman ”cardiota” pitääkseni tekniikkani kunnossa. Joskus sen huomaa, että tekniikka katoaa ja lyönneistä lähtee voimaa pois, jos sitä (nyrkkeilyä) ei ole tehnyt hetkeen.

Letangin kohdalla itse UFC-kehään hyppääminen olisi mitä todennäköisimmin samalla tavalla poissuljettu vaihtoehto kuin Colen kohdalla, mutta sen sijaan hänestä saattaisi olla selostamaan Reavesin otteluita.

– Hän luulee olevansa UFC:n kommentaattori. Hän luulee olevansa UFC:n Don Cherry (kanadalaisversio Don Tamista, mitä siis Tami mukailee), Cole naureskelee.

– Hänen tietotaitonsa on toki aika korkea. Hän kertoi meille ottelijoiden tavoista, taktiikoista ja miten ne ikään kuin toimivat toinen toistaan vastaan. Ja voin myöntää, hän oli aika pitkälti oikeassa.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.