Carolina Hurricanesin pukukopista löytyi varsin rennon oloinen suomalaispelaaja Sebastian Ahon muodossa.

20-vuotias suomalaisnuorukainen on haastattelutilanteissa aina hyvin kohtelias ja rauhallinen.

– On kiva olla jälleen takaisin jäällä jätkien kanssa, Aho avaa pelin Carolina Hurricanesin verkkosivuilta löytyvässä haastattelussa.

Edellä mainituista ominaisuuksistaan huolimatta hän kykenee myös hauskuuttamaan toimittajia ja niin hän myös teki tuoreimmassa haastattelussaan.

– Tunnen kielen hieman paremmin nykyisin, joten se auttaa melkoisesti, Aho kommentoi naurahtaen, kun häneltä kyseltiin päävalmentaja Bill Petersin odotuksista häntä kohtaan.

Ylipäätään Aho kuvaili kaiken olevan paljon helpompaa, kun alla on jo yksi vuosi Carolinassa ja kaikki on paljon tutumpaa.

– Onhan se hieman helpompaa. Tunnen henkilökunnan ja suurimman osan jätkistä todella hyvin, joten nykyisin täällä on kaikin puolin helpompaa olla.

Luonnollisesti meno harjoitusleirillä on kovaa, sillä opeteltavana on paljon uusia asioita, monet pelaajat taistelevat olemassaolostaan NHL:n puolella ja ylipäätään harjoitusleirillä on suora vaikutus sekä kentällisiin että pelipaikkoihin.

Aho kuitenkin korostaa rentouden merkitystä ja hän kertookin, että ajoittain kaukalossa ehtii pitää myös hauskaa muiden jätkien kanssa.

– Kyllähän sitä pystyy (myös nauramaan kaukalossa). Ei meidän tarvitse ottaa tätä nyt niin vakavasti. Me teemme kovasti töitä, mutta me voimme pitää samanaikaisesti myös hauskaa.

Carolina Hurricanesia pidetään yleisesti ottaen yhtenä kesän suurimmista onnistujista pelaajamarkkinoilla, sillä seuraan saapui Justin Williamsin, Scott Darlingin, Trevor van Riemsdykin ja Marcus Krügerin kaltaisia nimiä. Sitä kautta myös odotukset ovat kovat.

– Meidän päämäärämme on selviytyä pudotuspeleihin. Meidän täytyy vain saada hyvä startti (kaudelle) ja rakentaa sen varaan – uskon, että me pystymme siihen, Aho päättää.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.