Saaga Colorado Avalanchen ja Matt Duchenen välillä on edennyt siihen pisteeseen, että uusi kausi on jo aivan oven takana, eikä Duchene ole saanut siirto vielä tässäkään vaiheessa toisaalle.

Hän tekikin itselleen hankalan ratkaisun, sillä hän ilmaantui kuin ilmaantuikin seuran vuosittaiselle harjoitusleirille. Oli nimittäin olemassa huhuja, että leiri saattaisi jäädä kanadalaistähdeltä kokonaan välistä.

Duchene kuitenkin ilmaantui leirille, joten pahimmalta fiaskolta vältyttiin. Tätä Duchene ei tehnyt kuitenkaan seuran puolesta, vaan aivan muista syistä.

– Minä olen täällä, koska kunnioitan faneja. Olen myös täällä joukkuekavereideni vuoksi. Minulla oli loistava kesä harjoittelun osalta ja olen loistavassa kunnossa, Duchene kertoi BSN Denverin mukaan.

Avalanchen joukkuekuvaukset kertoivat kuitenkin kovaa kieltä sen suhteen, mikä on Duchenen fiilis pukea seuran pelipaita ylleen. Duchenen ilme eräässä kuvassa on – no, miten sen nyt sanoisi – hyvinkin tympeä.

Tämä ei jäänyt myöskään NHL-faneilta huomaamatta, jotka antoivatkin Twitterin puolella runosuonensa laulaa. Alta voit katsoa parhaat twiitit.

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
Pepsi Vision headshots 📹

Corey Sznajder

@ShutdownLine
Duchene's team photo looks like me at my high school graduation. They held it at 7 in the morning and no one wanted to be there.

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
Pepsi Vision headshots 📹
And to think... Duchene's dream was to play for the Avs.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.