NHL:ssä on nähty vuosien varrella lukemattomia kiistoja seurojen ja pelaajien välillä. Tällainen on olemassa myös nykypäivänä, sillä Colorado Avalanche ja sen tähtipelaaja Matt Duchene ovat käytännössä polttaneet kaikki olemassa olleet siltansa.

Duchene liitettiin siirtohuhujen kohteeksi jo viime kauden aikana, mutta ainakaan tähän mennessä minkäänlaista liikennettä ei ole ollut havaittavissa. Avalanche on kuitenkin ehtinyt jo hylkäämään erään tarjouksen, jonka myötä se olisi saanut riveihinsä Travis Hamonicin sekä ykköskierroksen varausvuoron.

Tällä hetkellä hinta ei kuitenkaan ole edes tätä, sillä Avalanche on pitkittänyt vaihtokaupan synnyn jo kipurajan ylitse. Tällä hetkellä Duchene on todella haluton edustamaan denveriläisseuraa millään tasolla, ja muut seurat ovat tästä tietoisia. Hinta ei siis ole enää pilvissä.

Nyt BSN Denverin kiekkotoimittaja Adrian Dater kertoo omalla Twitter-tilillään, että pelaaja saattaa tehdä ennen kauden alkua sen kaikista rajuimman tempun, eli olla osallistumatta seuran harjoitusleirille.

– Duchenen tilanne tällä hetkellä on käytännössä se, että kaupataanko häntä keskiviikkoon mennessä. Jos ei, hän joutuu miettimään tosissaan sitä, että raportoiko hän itseään lainkaan seuran harjoitusleirille, Dater kertoi Twitterissä.

Jos tilanne on tämä, tulee Duchene takuuvarmasti saamaan tempustaan jonkin sanktion, mutta se ei poista sitä faktaa, että Avalanche ei saa hänestä peleihinsä lainkaan apua. Tällä hetkellä vaikuttaakin siltä, että Duchenen kauppa on aivan nurkan takana.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.