”Me haluamme voittaa Stanley Cupin juuri nyt”. Näin kuului Columbus Blue Jacketsin tähtipuolustaja Seth Jonesin suusta, joten vaikuttaa vahvasti siltä, että ohiolaisseuralla on tulevalla kaudella vain yksi tavoite mielessään.

Se on myös täysin mahdollista, sillä joukkue osoitti olevansa jo viime kaudella todella iskukykyinen ryhmä. Tämän lisäksi se hankki kesän markkinoilta riveihinsä supertähti Artemi Panarinin.

Blue Jacketsin GM:nä toimiva Jarmo Kekäläinen oli erityisen tyytyväinen Jonesin asenteeseen, eikä hän pahoittanut mieltään, kun nuorukainen kuulutti joukkueen tavoitteen koko kansa kuultavaksi.

– Se puhuu ryhmämme itseluottamuksesta ja koko ryhmästämme yleisesti. Se on sinun tavoitteesi, eikä sinun tarvitse pelätä sanoa sitä ääneen. Se ei ole sellaista, mitä kuulutamme jatkuvasti kaikille, mutta me tiedämme, mitä joukkueeltamme on lupa odottaa, Kekäläinen kertoi NHL.com:n mukaan.

– Me myös tiedämme, mitä joukkueeltamme odotetaan. Me tiedämme mitä odottaa ja olemme luottavaisia sen suhteen. Hän halusi sanoa sen ääneen? Minä kunnioitan sitä, mutta se ei tietenkään tarkoita, että mikään tulisi joukkueellemme helposti.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.