Jos Jaromir Jagrilla ja Jarome Iginlalla on vaikeuksia löytää itselleen uusia työnantajia, ei veteraanihyökkääjä Brian Giontalla näytä olevan samoja hankaluuksia.

Hänen agenttinaan toimiva Steve Bartlett kertoi nimittäin Buffalo Newsin tuoreessa haastattelussa, että ottajia löytyy vaikka jonoksi saakka. Nyt on vain kyse siitä, mihin Gionta päättää seuraavaksi suunnata.

– Gio ei ole tehnyt vielä virallista päätöstään hänen tulevaisuudestaan. Meillä on useita joukkueita, jotka ovat ilmaisseet kiinnostuksena tehdä hänen kanssaan sopimuksen, mutta hän ei ole vielä varma minkä näistä hän tulee hyväksymään, Bartlett kertoi Buffalo Newsille.

– Hän jatkaa valmistautumista sillä ajatuksella, että hän tulee pelaamaan (ensi kaudella). Me katsomme miten asiat selviävät seuraavien muutamien viikkojen aikana.

Gionta on pelannut edelliset kolme kautta Buffalo Sabresin riveissä, missä hän toimi kyseisen ajan kapteenin roolissa. Tätä ennen hän oli neljän kauden ajan Montreal Canadiensin kapteeni.

Sabresin ja Canadiensin lisäksi Gionta on edustanut New Jersey Devilsiä. Hän on pelannut NHL:ssä yhteensä 1 006 runkosarjaottelua, joissa 38-vuotias oikea laitahyökkääjä on iskenyt 289 maalia ja yhteensä 588 tehopistettä.

Viime kaudella Gionta pelasi Sabresin paidassa täydet 82 kamppailua, joissa hänen lavastaan irtosi tehot 15+20.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.