Ei ole kauaakaan, kun Calgary Flamesin ja sen lupaavan hyökkääjän, Sam Bennettin, kerrottiin olevan kaukana sovusta uuden jatkosopimuksen suhteen. Asiasta kertoi tuolloin TSN:n Darren Dreger, joten spekulaatiota voitiin pitää luotettavana.

Mutta niin vain osapuolet pääsivät kuitenkin uudesta jatkosta sopuun hyvin nopealla aikataululla, sillä Bennett iski nimensä alle sopimukseen, jonka myötä hän jatkaa Albertassa myös seuraavat kaksi kautta.

Bennettin uuden sopimuksen cap hit on 1,95 miljoonaa dollaria, joten pahvin kokonaisarvo on 3,9 miljoonaa dollaria.

Osapuolten jatkosopimus on niin sanottu ”bridge-sopimus”, eli sen myötä Bennettin on todistettava Flamesille, että hän on pidemmän ja rahakkaamman jatkon arvoinen.

Bennett aloitti NHL-uransa lupaavasti, sillä hän iski tulokaskaudellaan 77 runkosarjaotteluun 13 maalia ja yhteensä 36 tehopistettä. Sitten iski kuitenkin toisen kauden kirous, sillä viime sesongin aikana hänen lavastaan syntyi tehot 13+13 (81 ottelua).

Flames teki päivää aiemmin jatkosopimuksen myös puolustaja Tyler Wotherspoonin kanssa. Hänen uusi pahvinsa on yksivuotinen, ja se on arvoltaan 650 000 dollaria.

Flamesin palkkakatossa on nyt tilaa reilut 5 miljoonaa dollaria. Seura on yhdistetty viime aikoina vapaana agenttina olevaan Jaromir Jagriin, ja myös itse pelaaja on vahvistanut kyseiset huhut todeksi.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.