Tshekkilegenda Jaromir Jagrin nimi on pyörinyt koko kesän ajan otsikoissa ja nyt meno on taas kiihtynyt, kun NHL:n harjoitusleirit lähestyvät kovaa vauhtia, eikä hänellä ole vielä seuraa.

Jagr itse on puhunut jo avoimesti mahdollisesta Euroopassa pelaamisesta, kuten myös osallistumisesta Pyongchangin olympiaturnaukseen, mutta korostanut koko ajan samaan aikaan, että NHL on edelleen ehdoton ykkösvaihtoehto.

Aiemmin kesällä Jagr vitsaili sillä, ettei yksikään seura ole ollut yhteydessä häneen mahdollisen sopimuksen tiimoilta ja kun aikaa kului, alettiin näitä puheita pitää jo ihan muuna kuin vitsinä.

Nyt 45-vuotias tshekki-ikoni kuitenkin vahvistaa nuo puheet vitsailuksi, sillä häneen yhdistetty Calgary Flames on ollut vapaiden pelaajamarkkinoiden ensimmäisestä päivästä lähtien kiinnostunut.

– He ovat olleet kiinnostuneita ensimmäisestä päivästä lähtien. Mutta on tietenkin vaikea kuvitella, miten tosissaan he ovat olleet kiinnostuneita, etenkin, kun se kiinnostuksen taso muuttuu päivittäin, Jagr paljasti NHL.com:n mukaan tshekkiläiselle CT Sportille.

Toisin sanoen Flamesin GM:nä toimivan Brad Trelivingin julkinen ihmettely ”mistä nämä kaikki huhut ovat ilmaantuneet” kuulostaa tässä kohtaa enemmän kuin hölmöltä.

Mikäli Flames-huhut eivät kuitenkaan konkretisoidu varsinaiseksi sopimukseksi, ja mitään muutakaan NHL:n suunnalta ei ilmaannu, on Jagr todellakin tehnyt osansa maailman kovimmassa kiekkoliigassa.

– Niin moni ihminen haluaisi pelata edes yhden ottelun NHL:ssä. Jos en olisi lähtenyt pelaamaan Venäjälle, minulla olisi kaikkein eniten NHL-otteluita, joten olen ollut todella onnekas.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.