Etenkin heinäkuun alun jälkeen NHL-maailman yksi suurimmista mielenkiinnon kohteista on ollut se, mihin päätyy veteraani Jaromir Jagr. Tai oikestaan se, että saako tshekkiläinen enää mistään NHL-sopimusta.

Mielenkiinnon kohteita ovat myös olleet hiipuneiden veteraanien, Shane Doanin sekä Jarome Iginlan, jatkot. Heistä ensimmäisenä mainittu ehti kuitenkin jo lopettamaan mittavan ja mahtavan uransa jääkiekkoilijana.

Kolmikon lisäksi on kuitenkin yksi entinen supertähti, josta ei ole mainittu juuri sanallakaan. Hän on Jiri Hudler, joka iski vielä kaudella 2014-15 78 runkosarjaotteluun 76 tehopistettä.

Loukkaantumiset ovat kuitenkin vaivanneet tämän tshekkiveteraanin uraa viime aikoina. Esimerkiksi viime kaudella hän pelasi Dallas Starsin riveissä ainoastaan 35 ottelua, joissa hän saalisti tililleen teho 3+8.

Hudler on kuitenkin terveenä ollessaan erinomainen pelaaja. Hän on ollut pitkään yksi NHL:n tehokkaimpia laukojia ja jo pelkästään kolmen vuoden takainen osoitti, että kun hän saa alleen ehjän kauden ja oikean roolin, on jälki rumaa.

Tästäkään huolimatta miehestä ei ole puhuttu vapaista agenteista puhuttaessa juuri mitään. Se on suoranainen vääryys sen suhteen, miten erinomaisesta pelaajasta todella on kyse, sikäli hän pysyy vain terveenä.

Tällä hetkellä Hudlerilla olisi erityisesti yksi loistava paikka jatkaa NHL-uraansa, ja se olisi Washington Capitals. Jos Yhdysvaltojen pääkaupungin kiekkoylpeys tarjoaisi tshekkiläiselle try out -mahdollisuutta, olisi Hudlerin tartuttava tähän enempiä kyselemättä.

Sen riveistä ovat nimittäin poistuneet kesän aikana muun muassa Marcus Johansson sekä Justin Williams. Joukkue on kuitenkin yhä kilpailukykyinen, joka saisi takuuvarmasti suuren avun terveestä Hudlerista.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.