Nolan Patrickin paluu WHL:ään täysin mahdollista – ”Meidän ei ole pakko ottaa häntä”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Philadelphia Flyersin GM Ron Hextallin mukaan seuran huippulupaus Nolan Patrickin on ansaittava paikkansa NHL-rosterissa päästäkseen mukaan lokakuun 4. päivänä pelattavaan avausotteluun.

Hextall kertoi Philadelphia Inquirerille aiemmin tällä viikolla, että joukkueen tuore kakkosvaraus on täysin terve harjoitusleirin alla, mutta tulee lähtemään täysin samalta viivalta muiden tulokaspelaajien kanssa.

– Hänen täytyy tehdä samat jutut kuin muidenkin, Hextall kertoi lehdelle.

– Hänen täytyy tulla näyttämään meille, että pystyy tekemään joukkueemme paremmaksi ja että hänen pääsynsä NHL-rosteriin olisi oikein meille. Se on niin simppeliä.

– Meidän ei ole pakko ottaa häntä. Meillä on muita nuoria, jotka pystyvät pelaamaan sekä myös veteraaneja, joten tilanteemme on hyvä hänen kanssaan.

Patrick saattaa olla jo valmiiksi muita tulokkaita jäljessä, sillä hän missasi joukkueen kehitysleirin leikkauksesta toipuessaan ja saadessaan kasvoinfektion.

18-vuotias sentteri pelasi WHL:ssä menneellä kaudella vain 33 ottelua väärin diagnosoidun tyrän vuoksi. Brandon Wheat Kingsissä pelannut nuorukainen missasi myös pudotuspelit jalkavamman takia.

Loukkaantumisista huolimatta Patrick teki kohtuullisen kovat tehopisteet, 20+26. Kaudella 2015-16 nuorukainen teki tosin 72 ottelussa 41 maalia ja yhteensä 102 tehopistettä.

Hextall ei ole omien sanojensa mukaan pettynyt, mikäli Patrick palaa vielä yhdeksi kaudeksi WHL:ään kehittymään.

– Jos hän tarvitsee aikaa, hän tarvitsee aikaa, Hextall kommentoi.

– Nolan Patrick tulee olemaan seuraavat 10-15 vuotta riveissämme, ei yhtä päivää tai kuukautta. Katsomme tilannetta pitkältä tähtäimeltä ja mikä Nolanille on parasta. Jos hänelle on parasta palata Brandoniin, silloin hän palaa. Jos hänelle on parasta pysyä täällä, niin hän pysyy.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kertoimet ottelullePhiladelphia Flyers - Washington Capitals06.08.2020