Huhhuh, mikä taideteos! – Auston Matthewsista ja Mitch Marnerista tehtiin upea peltokuvio (VIDEO)

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Toronto Maple Leafs viettää tällä hetkellä 100-vuotisjuhlavuottaan.

Juhlavuoden kunniaksi Florenceville-Bristolissa sijaitseva Hunter Brothersin farmi on tehnyt hämmästyttävän upean sokkelon viljapeltoonsa Maple Leafsin nuorista supertähdista Auston Matthewsista ja Mitchell Marnerista.

Farmi on tehnyt sokkeloita viimeisen 17 vuoden ajan. Tuorein luomus tulee olemaan koko kansan nähtävillä syyskuun 9. päivästä lokakuun 29. päivään asti.

Hunter Brothers Farm lisäsi viralliselle YouTube-tililleen videon teoksestaan torstaina.

Farmi kirjoitti YouTube-videon kuvaukseen seuraavan tekstin:

”Olemme todella innoissamme julkaistessamme tämän vuoden viljasokkelon, jonka teemana on juhlistaa Toronto Maple Leafsin 100. kautta. Tämä teema on ollut työn alla kahdeksan vuoden ajan!

Vuonna 2009 juhliessamme Montreal Canadiensin 100. kautta, Chip kiusasi lankoaan, joka on Leafsin kannattaja henkeen ja vereen, että tekisi jotain spesiaalia Torontolle vuonna 2017, jolloin tulee kuluneeksi 50 vuotta Leafsin viimeisestä Stanley Cup-mestaruudesta. Tuolloin tajusimme vuoden 2017 olevan myös Leafsin 100. NHL-kausi, joten teeman valinta tuolle vuodelle oli päivänselvä.

Kuuden eekkerin kokoinen viljasokkelo sisältää suuret Auston Matthewsin ja Mitch Marnerin päät. Tämä on Hunter Brothersin 17. vuosittainen viljasokkelo ja kuudes, jossa juhlistamme kanadalaista urheilua”.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kertoimet ottelulleToronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets04.08.2020