37-vuotiaan Mike Ribeiron ura jääkiekon parissa on näillä näkymin loppunut.

Ribeiron ura on ollut viime vuodet pahassa laskusuhdanteessa alkoholi- ja huumeongelmien vuoksi. Viime kaudella Nashville Predators pudotti hänet loppukaudeksi AHL:ään Milwaukee Admiralsin riveihin.

Kauden päättymisen jälkeen hänen agenttinsa Bob Perno ei ole kuullut Ribeirosta mitään.

– Tiedän vain sen, ettei Mike ole laittanut luistimia jalkaan kertaakaan viime kauden jälkeen eikä ole treenannut. Hänen uransa on päättynyt, Perno kertoi La Presselle.

– Yksikään NHL-joukkue tai edes eurooppalainen joukkue ei ole soitellut minulle hänestä. Tapa millä hänen uransa päättyy on todella surullinen.

La Pressen tietojen mukaan Ribeiro olisi sortunut jälleen alkoholiin ja tämän jälkeen hän on etääntynyt perheestään ja muista ihmisistä.

– Kukaan ei tiedä mitä hän tekee nykyään, Perno lisäsi.

– Ongelmana on, ettei Mike usko olevansa sairas. Hän lähti pois vieroitushoidosta viime talvena. Olemme todella huolissamme, mutta emme voi tehdä mitään. Aina kun puhelimeni soi, toivon että hän soittaa.

– Olemme tehneet kaikkemme auttaaksemme häntä. Jokainen on yrittänyt kaikkea. Hänen vaimonsa, pelaajayhdistys, minä, kaikki. Ainoa kuka voi auttaa Mikea on hän itse.

Ribeiro on Montreal Canadiensin toisen kierroksen varaus vuodelta 1998. Hän pelasi urallaan 1074 NHL-ottelua komein tehoin 228+565. Uransa parhaat vuodet hän vietti Dallas Starsissa – parhaan kautensa hän pelasi teksasilaisseurassa 2007-08 tehoin 27+56.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.