Toronto Maple Leafsista odotetaan yhtä tulevien vuosien kestomenestyjää, pitkälti siksi, että seuralta löytyy huima määrä nuorta osaamista.

Yksi tällainen kaveri on muun muassa Leo Komarovin rinnalla hyökännyt Connor Brown. 23-vuotias kanadalaislaituri pelasi viime kaudella NHL:ssä, mikä oli samalla myös hänen tulokaskautensa, täydet 82 runkosarjaottelua ja naulasi niihin erinomaiset tehot 20+16=36.

Kyseessä eivät olleet kuitenkaan hänen ensimmäiset NHL-ottelunsa, sillä hän teki NHL-debyyttinsä kaudella 2015-16, pelasi seitsemän ottelua ja esitteli itsensä suurelle maailmalle tehopistein 1+5.

Niinpä Brownin jatkosopimus oli yksi Maple Leafsin ykkösprioriteeteista tänä kesänä, vaikka keskustelu Toronton suunnalla onkin niin sanottujen teinitähtien ympärillä, sillä hänen sopimuksensa päättyi tänä kesänä. Ja sieltä se sitten tuli, kun hän allekirjoitti kanadalaisseuran kanssa kolmivuotisen jatkopahvin.

Uuden sopimuksen kokonaisarvo on 6,3 miljoonaa dollaria, joten Brownin vuosipalkka nousee reippaasta 686 000 dollarista 2,1 miljoonaan dollariin.

Brown on Maple Leafsin kuudennen kierroksen varaus (156) vuodelta 2012 ja hänestä on kovaa vauhtia kehittymässä pelaaja, joka nousee tulevaisuudessa sille samalle listalle, jonka kohdalla ihmetellään todella myöhäisillä vuoroilla varattuja NHL-pelaajia.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.