UFA-veteraanit löytämässä vihdoin uudet kotinsa? – ”Kiinnostus on kasvanut koko liigan mittakaavassa”

© Kuva: Getty Images

NHL:n harjoitusleirit ovat enää alle kuukauden päästä, ja vapailla markkinoilla on edelleen tarjolla kovia tekijöitä. Kyseiseen joukkoon kuuluu muun muassa laitahyökkääjät Thomas Vanek ja Drew Stafford.

Heidän molempien agenttina toimii Steve Bartlett, jonka mukaan molemmat hänen asiakkaistaan ovat herättäneet kiinnostusta ja sopimusten allekirjoittaminen on lähellä.

– Tunnen oloni optimistiseksi siitä, että jotain tulee tapahtumaan kummallekin seuraavan viikon tai parin aikana, Bartlett kommentoi Buffalon WGR 550:lle.

– Kiinnostus on kasvanut koko liigan mittakaavassa kummankin pelaajan osalta.

Detroit Free Pressin toimittaja Helene St. James raportoi aikaisemmin kesällä Detroit Red Wingsin neuvotelleen Vanekin kanssa, mutta sopimus vaikuttaa tällä hetkellä epätodennäköiseltä ottaen huomioon Red Wingsin palkkakattotilanne.

Itävaltalainen Vanek teki viime kaudella 17 maalia – eniten kaikista jäljelläolevista UFA-pelaajista – sekä 31 syöttöpistettä 68 ottelussa. Vanek edusti kauden aikana sekä Red Wingsiä että Florida Panthersia.

33-vuotias laitahyökkääjä on pelannut urallaan 885 NHL-ottelua tehoin 333+364.

Stafford on neuvotellut viime loppukauden seuransa Boston Bruinsin kanssa aktiivisesti, mutta mies saattaa joutua tyytymään tryout-sopimukseen.

31-vuotias laituri teki viime kaudella 8 maalia ja yhteensä 13 tehopistettä 58 ottelussa. Mies edusti kauden aikana Bruinsin lisäksi myös Winnipeg Jetsiä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!